اقامت دائم مالتا ، اقامت مالتا

شرکت ما ( Bahar Gate LTD ) با همکاری کارشناسان خبره و وکلای معتبر در حال فعالیت در مالت و با داشتن سالها تجربه در زمینه کسب اقامت دائم مالتا و گسترش فعالیت های تجاری و دریافت اقامت اروپا و همکاری مستمر با شرکتها ، سازمانها و اتاق های بازرگانی در مالتا و به عنوان نماینده برخی از آژانسهای جذب سرمایه گذاری در اروپا جهت دریافت اقامت مالتا و همچنین دریافت اقامت دائم مالتا بر مبنای برای شما عزیزان آمادگی خود را جهت انجام پروسه های ثبت شرکت در مالتا و همچنین دریافت اقامت برای شما عزیزان اعلام میدارد.

بنابراین با داشتن اقامت مالتا شما قادر خواهید بود به تمامى کشورهاى اتحادیه اروپا و شینگن بدون نیاز به ویزا سفرکنید و ویزاى بسیارى از کشورهاى غربى همچون کانادا ـ استرالیا ـ نیوزیلند و حتى آمریکا را براحتى اقدام نمایید.

مشاوره جهت کسب اقامت دائم مالتا به صورت رایگان می باشد، در صورت نیاز به هر گونه مشاوره در خصوص ثبت شرکت در مالتا و اقامت مالتا شما می توانید با ما تماس بگیرید.

مشاوره رایگان

برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانید با شماره ۰۰۴۴۲۰۳۲۸۶۰۵۰۹ و ۰۰۴۴۷۹۹۹۵۴۱۸۲۱ تماس گرفته یا بر روی لینک زیر کلیک کنید و شماره تماس خود را ارسال نمایید، با شما تماس خواهیم گرفت.

خدمات ما برای دریافت اقامت دائم مالتا

مشاوره در زمینه انتخاب مدل های ثبت شرکت جهت کسب اقامت دائم مالتا

انجام امور حقوقی و ثبت شرکت در مالت توسط وکلای رسمی شرکت

اخذ ویزا برای انجام کارهای ثبت شرکت در مالت ( مرحله مقدماتی )

افتتاح حساب بانکی ( حقوقی ) از طریق ثبت شرکت در مالت

تهیه دفتر مجازی یا حقیقی به همراه تلفن، فکس، ایمیل و وب سایت با پسوند کشور مالت

دریافت اقامت ۱ ساله برای مدیرعامل و خانواده از طریق ثبت شرکت در مالت

مزایای ثبت شرکت در مالتا

  1. مالکیت ۱۰۰% (بدون نیاز به شریک محلی)
  2. دسترسی به تمام نواحی اروپای شینگن برای مسافرت، تجارت و اقامت طولانی مدت
  3. امکان درخواست اقامت دائم پس از ۳ سال
  4. امکان درخواست پاسپورت ۵ سال بعد از اخذ اقامت دائم
  5. امکان اخذ آسان ویزا برای تمامی نقاط دنیا
  6. افتتاح حساب شرکتی و شخصی
  7. استفاده از مارک تجاری (برند) اروپائی
  8. قوانین تجاری و گمرکی آزاد در داخل اتحادیه اروپا

مراحل ثبت شرکت در مالتا و دریافت اقامت دائم مالتا

تشکیل پرونده از طریق گروه وکلا در مالت و هماهنگی با وزارت بازرگانی و وزارت امور خارجه و دریافت تاییدیه و موافقت دولت مالت نسبت به Business Plan و اجازه فعالیت تجاری برای متقاضی

تعیین وقت مصاحبه در سفارت و دریافت ویزای D برای فرد متقاضی و خانواده ایشان حضور در مالت جهت دریافت اقامت یکساله و انجام مراحل ثبت شرکت
بعد از گذشت یکسال و ارائه گزارش کاری شرکت ، اقامت تمدید خواهد شد.
بعد از ۳ سال اقامت در مالت و در صورت ارائه فعالیت تجاری مثبت ، فرد متقاضی و خانواده ایشان حق تقاضای دائم پیدا خواهند نمود.

مدارک مورد نیاز ثبت شرکت در مالت و اقامت

نام شرکت (توسط خود شما ارائه میشود)
پر نمودن فرم ثبت شرکت در مالت
اسکن پاسپورت سهامداران و مدیرعامل
طرح توجیهی اقتصادی ( Business Plan )
سند مالکیت و پرینت حساب بانکی
کپی از آخرین مدرک تحصیلی‌
وکالتنامه (که باید توسط موکل امضا شود)

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص اقامت دائمی مالتا می توانید با شماره های ۰۰۴۴۲۰۳۲۸۶۰۵۰۹ و ۰۰۴۴۷۹۹۹۵۴۱۸۲۱ تماس بگیرید یا بر روی لینک روبرو کلیک کنید.